ERVARINGEN

Wil jij je ervaring delen over het boek en/of de theatershow? Klik dan hieronder de categorie aan waar je een ervaring in wilt plaatsen.
Na het plaatsen wordt je review door de beheerder actief gezet. Alvast hartelijk dank!

Ervaringen


Deze publicatie is ontzettend goed in elkaar gezet en verlucht met vermakelijke cartoons. Wong Chung heeft een heldere stijl, wel lijkt ze nogal absoluut in bepaalde assumpties....Er is voldoende stof voor verdere verdieping, deze exquisiete aanrader smaakt in ieder geval naar meer.
Aldus Julian Neijhorst in de juli editie van het Surinaamse magazine Parbode.

Julian Neijhorst
donderdag 07 juli 2016

Wat een toegankelijk geschreven, open en eerlijk boek, Toña! Je kunt trots zijn op het resultaat! De thema's 'openheid' en 'delen van emoties' spelen momenteel een uitdagende rol in mijn leven. Jouw boek helpt mij om zaken helder te krijgen en dicht bij mijzelf te blijven.

Catharina
57
dinsdag 19 januari 2016

Wat een toegankelijk geschreven, open en eerlijk boek, Toña! Je kunt trots zijn op het resultaat! De thema's 'openheid' en 'delen van emoties' spelen momenteel een uitdagende rol in mijn leven. Jouw boek helpt mij om zaken helder te krijgen en dicht bij mijzelf te blijven.

Catharina
57
dinsdag 19 januari 2016

Wat heb ik genoten van dit boek, ik had het binnen een week uit. Een feest van herkenning was het voor mij. Niet dat ik nou zoveel ervaring heb met het in de praktijk brengen van deze idealen, maar alles wat ik las drukte in woorden uit hoe ik tegen liefde en relaties aankijk en waar ik vaak over nadenk. Hoe mooi om via de ervaring van anderen te weten dat het kan, die idealen daadwerkelijk leven. Ik heb mijn enthousiasme hierover al flink gedeeld met mijn omgeving en zal dat zeker blijven doen! Heerlijk om te lezen over vrijheid en commitment in liefde en relaties, dank je wel voor de inspiratie.

Rosanne
30
donderdag 14 januari 2016

Lieve Tona, 

Ik heb zojuist je boek tot de laatste letter uitgelezen en leg het net naast me neer. Wat een bron van herkenning, inzicht en inspiratie. Zo mooi, zo open, zo zacht, zo liefdevol en tegelijkertijd zo confronterend! Het beschrijft in grote lijnen datgene waar ik naar op zoek ben, datgene dat ik ooit ook o zo graag zou willen bereiken: vanuit pure liefde en waarheid een intense en veilige verbondenheid voelen met mijn geliefde. Zo mooi en ontroerend om te lezen hoe Marcelino en jij dit verwoorden in jullie trouwgelofte... Wat geweldig dat jullie dit beiden zo voelen en beleven en dit durven te leven. Zonder angst, vanuit diepe liefde voor elkaar...

Veel liefs van mij voor jullie beiden x

Callisz
39
zondag 03 januari 2016

Wat fijn dat dit boek er is! Bevrijdend om een nieuw referentiekader aangeboden te krijgen als het gaat om liefde, seks en relaties. Altijd al geweten dat liefde niet begrensd hoeft te worden. Maar ook dat liefde niet gaat over vrijblijvendheid, maar juist over loyaliteit, committment en stabiliteit. Die vaste partner die mij onvoorwaardelijke liefde geeft en daarmee een harmonieuze thuisbasis, heb ik gelukkig al vroeg in mijn leven gevonden. Vanuit de algemeen aanvaarde normen en waarden smoorde ik eventuele gevoelens voor andere mannen in de kiem, om het moois dat wij hebben maar niet te verliezen. In wezen ontkende ik - en vele vrouwen met mij - daarmee een deel van mijzelf. Ik word nergens zo gelukkig van als van het vrij kunnen laten stromen van liefde, naar wie dan ook. Dat hoeft voor mij niet per se seksueel te zijn, maar het boek leert mij ook om niet bang te worden als die seksuele aantrekkingskracht er wel is. Mijn man en ik lezen en bespreken dit boek samen en het is heel fijn om zo weer nieuwe lagen van onszelf en elkaar te ontdekken. We leren elkaar weer te zien als twee vrije individuen die tegelijkertijd hebben gekozen voor een onvoorwaardelijke verbinding met elkaar. Die keuze voor elkaar maken we zo telkens opnieuw, heel bewust. Dit boek is een aanrader voor iedereen, ook voor diegenen die een gelukkige relatie hebben. Er valt altijd meer te ontdekken...

Jacqueline
42
woensdag 23 december 2015

Wat een inspirerend boek! Het zet je aan het denken over je eigen relatie, het geeft inzicht en het motiveert om het beste uit jezelf en je relatie te halen. Een aanrader voor iedereen!

Marieke
39
donderdag 17 december 2015

Naar aanleding van de theatershow ben ik begonnen met het lezen van het boek. In de eerste bladzijden werd ik al geraakt door de helderheid en liefde waarmee het boek is geschreven. Het is een practisch boek, wat mensen beter in contact met zichzelf en de mensen om hun heen brengt. Ik ben Tona erg dankbaar dat ze haar transformerende liefde en wijsheid inzet om mensen beuwster met realties, intimiteit en sexualiteit te laten omgaan.

Robin Groeneveld
51 jaar
maandag 16 november 2015

Ik word op zo veel punten wakker en realiseer me nu pas dat ik jarenlang in een onbewuste staat heb doorgebracht en me er niet van bewust was, dat er nog zo veel meer zat in de dingen die ik al deed. Al mijn zintuigen worden opnieuw geprogrammeerd en zijn gevoeliger dan ooit.

Flip
49 jaar
donderdag 12 november 2015

Dit boek is een vurig pleidooi voor de liefde, in voor- en tegenspoed. Daar houd ik wel van.

Noraly
69 jaar
dinsdag 03 november 2015

Ik kreeg een heel andere kijk op relaties na het lezen van dit boek. Mijn gevoelens en emoties die ik eerst niet kon duiden werden ineens zeer helder. Deze vervolgens weer doorvoelen creëerde bij mij acceptatie, opluchting en bevrijding. Door deze andere kijk is er nu weer levendigheid in mijn relatie.

Jef
51 jaar
dinsdag 03 november 2015

Op heel toegankelijke wijze deelt Toña haar wijsheid over liefde en relaties. Soms heftig, soms confronterend, maar altijd bijzonder praktisch en met de liefde als leidraad. Bij elk hoofdstuk vroeg ik mij weer af; waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?

Matthijs
46 jaar
dinsdag 27 oktober 2015