ERVARINGEN

Wil jij je ervaring delen over het boek en/of de theatershow? Klik dan hieronder de categorie aan waar je een ervaring in wilt plaatsen.
Na het plaatsen wordt je review door de beheerder actief gezet. Alvast hartelijk dank!

Ervaringen


Het was een heerlijke avond met een fijne, warme sfeer.  Het toneelstuk bracht de dieperliggende boodschap op afwisselende, sprankelende, veelal humoristische wijze heel duidelijk over. Top, Flip, Marcelino en Toña!

 

 

Catharina
57
dinsdag 19 januari 2016

Wat een top avond! Het is heel leuk om via een theatershow meer over het boek te weten te komen. De scenes waren vaak humoristisch, soms herkenbaar en daardoor ook wel confronterend. Ik kijk er naar uit om zo snel mogelijk in het boek te beginnen en alle tips van Toña te horen hoe ik een betere versie van mezelf kan worden en mezelf en mijn partner meer kan liefhebben.

Marieke
39
donderdag 05 november 2015

De Theatershow heeft op duidelijke, speelse en doortastende wijze laten zien hoe we in onze relaties van elkaar verwijderd kunnen raken, wanneer we onbewust vanuit onze oude patronen, onze oude pijnen en onze oude angsten handelen. Naar aanleding van de theatershow ben ik begonnen met het lezen van het boek. In de eerste bladzijden werd ik al geraakt door de helderheid en liefde waarmee het boek is geschreven. Het is een practisch boek, wat mensen beter in contact met zichzelf en de mensen om hun heen brengt. Ik ben Tona erg dankbaar dat ze haar transformerende liefde en wijsheid inzet om mensen beuwster met realties, intimiteit en sexualiteit te laten omgaan. 

Robin Groeneveld
51
woensdag 04 november 2015

(Bericht uit de Facebookpagina 'Theatershow Sex & Relatie 2.0')

Schitterend!
Herkenbaar, Direct, Raak, Meeslepend en Meer!
Berry Bleii en ik hebben enorm genoten, vanaf de 1e noot ...
Blijf je voor ons zingen Toña Wong Chung?
Blijven jullie voor ons dansen Marcelino Smithth en Toña?
Dank voor het Prachtige Gesigneerde Boek.
Grote warme brasa van ons xx

Christina Blei-Amatdoelrasit
woensdag 04 november 2015

(Bericht uit de Facebookpagina 'Theatershow Sex & Relatie 2.0')

Lieve Toña Wong Chung, Marcelino Smith en Flip, wat een leuke show!! Een prachtige zangeres! Blij verrast door je mooie stem! 
Super nieuwsgierig geworden naar je boek!
Bedankt voor een fantastische avond!
Liefs van ons xx

Tamara Waas-Meijbaum
woensdag 04 november 2015

Een zeer inspirerende avond waar wij als ‘gasten’ op ontspannen wijze werden meegenomen naar wat er werkelijk gebeurt na ‘en ze leefde nog lang en gelukkig’. EN dat er met aandacht liefde en soms een beetje hulp er daadwerkelijk een happy leven samen met je partner te leven valt..

Jeroen Heindijk
45
maandag 02 november 2015

Gezellig maar bovendien leerzaam. Op ontspannen wijze werden wij als 'gasten' deelgenoot van wat er na 'en toen leefde ze nog lang en gelukkig' werkelijk gebeurt in mensen levens en hoe er door aandacht liefde en wellicht wat hulp daadwerkelijk een happy leven te leven valt.

Jeroen
45
maandag 02 november 2015

Geweldige avond, alles tot in de puntjes verzorgd, theatervoorstelling was erg boeiend, zodanig dat ik aan het einde ervan graag nog een bedrijf had gezien :)

Niko Mailand
39
maandag 02 november 2015

Bijzondere avond. Leuk en confronterend toneel. Mooie zang en humor. Een show waardoor je weer aan het denken wordt gezet over je relatie(s) en ik me wederom realiseer dat een goede relatie aandacht, tijd en openheid vraagt, iedere dag weer!

Maria
38
maandag 02 november 2015
Heerlijke avond gehad. Het spel, de zang en de dans van Tona, Marcellino en Flip waren sprankelend & inspirerend. Fantastisch Tona, dat je jouw ervaringen uit praktijk en eigen leven met iedereen wil delen via je boek. Hoog tijd om de kramp van liefde en seks af te halen. Dankjewel dat jij daar het voortouw in neemt. We zijn meteen begonnen met lezen. X
Jacqueline
42
zondag 01 november 2015